RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS RPCT 05/11/2020

Esteu aquí

COMUNICAT (PDF)

150/2020

RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS RPCT 05/11/2020

 

Dijous, 5 de novembre, vam assistir a la reunió regional de la RPCT, aquest cop telemàtica per la situació de pandèmia de la covid19, amb el Cap de la Regió, la SotsCap de la Regió, el Cap d’Administració i el Cap de l’ABP Baix Camp.

 

Aquests són els punts que USPAC va aportar:

 

En l´àmbit general de la regió:

 

- Deficiències en les mesures de prevenció i protecció de la pandèmia i/o incidències amb el seguiment de casos. Desinfecció d’espais a les comissaries, vehicles i casos positius.

 

Quant a la desinfecció tant d’estances de les Comissaries com dels vehicles policials, l’actual Cap d’Administració desmenteix el que ens va dir la seva predecessora amb relació a que “els vehicles es desinfecten 2 cops per setmana”, era evident que això no es compleix ni quant a desinfecció ni quan a neteja, només cal mirar l’estat dels vehicles. El Cap d’Administració ens recomana que els agents segueixin netejant els vehicles a l’inici de cada torn de treball, així com dels espais. L’Administració només desinfecta o neteja a fons en cas de tenir coneixement d’un cas positiu, manifesta que s’ha fet amb vehicles d’UI Tarragona i també del CP Mas d’Enric. No s’ha fet en el cas d’un ciutadà amb Covid que va anar a denunciar a OAC Mallafre perquè no els va arribar la notícia.

El Cap d’Administració ens recomana que qualsevol cas que es tingui coneixement es faci arribar als respectius Comandaments o a ell mateix. Des d’USPAC us emplacem a què, com hem fet fins la data, ens informeu perquè puguem supervisar si realment es fa el que marca el protocol.

 

- Material d’autoprotecció.

 

El Cap d’Administració garanteix que hi ha suficient material.

 

- Irregularitats amb el seguiment de casos positius i aïllament de companys.

 

El Cap de la Regió ens demana que concretem en quins casos considerem que no s’està complint el protocol, els hi hem anomenat i en pren nota per parlar amb els respectius Caps d’ABP i d’USC. No dubteu en passar-nos qualsevol incidència.

 

- Mantes a les àrees de custòdia.

 

Des de USPAC ho hem portat en diverses reunions i finalment l’Administració subministrarà mantes d’un sol ús, tanmateix no ens poden dir encara una data concreta.

[LLEGIR MÉS...]

 

Categories: 
Newsletter category: