RESUM REUNIÓ REGIONAL RPCT 30 DE GENER 2020

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL RPCT 30 DE GENER 2020

COMUNICAT (PDF)

13/2020

REUNIÓ REGIONAL RPCT 30 DE GENER 2020

 

GENERALS:

-Facilitar les comissions per fer de Cap de Torn: Es miraran i tindran molt en compte cada cas concret, la intenció és poder compensar aquesta tasca sempre que sigui habitual i es perllongui en el temps.

 

-Romanent: Ens arriben casos de companys que se´ls ha planificat romanent quan no tenien suficients hores per planificar jornada sencera o fins i tot perllongant 1 hora cada jornada laboral fins a exhaurir. Es comprometen a revisar i intentar planificar romanent durant l´any, i a poder ser fins i tot amb graelles voluntàries.

 

-Canvis d´escamots: Aquest any s´han produït canvis abans del nou any policial, amb l´excusa del concurs i sense tenir en compte conciliacions i d´altres problemàtiques i sense que comporti aplicació de coeficients. En algun destí, és el cas de Vendrell, plou sobre mullat. Demanem que es prioritzi els canvis voluntaris i en tot cas, s´utilitzin criteris objectius i sempre els mateixos (com pot ser antiguitat). Hi ha voluntat que així sigui per part del Cap de Regió.

 

-Seguint el missatge que sempre ens ha traslladat l´actual Prefectura, la “voluntat de cuidar el moss@” seria bo que el missatge arribes també a nivell de caps ABP, CD, Caps USC. De vegades, massa sovint, els hi assegurem que el missatge es perd en els diferents emissors. El Cap de Regió manifesta estar molt d´acord i així ho ha transmès i ho seguirà fent als diferents caps. Ens deixa obertes les portes a què li transmetem qualsevol queixa concreta al respecte, la qual cosa agraïm. Si teniu constància d´alguna mala praxi no dubteu en contactar-nos i ho traslladarem d´immediat.

 

-Ambientadors automàtics per les ACD i gel antisèptic: No es tracta d´una gran despesa i facilitaria treballar en millors condicions en aquesta zona, quant al gel és del tot necessari, recordem que al Vendrell, comissaria amb constants incidències amb la sarna no n´hi ha. Ho revisaran i es comprometen a solucionar-ho.

 

TRÀNSIT:

-Coeficients Suport ART i resta efectius: Els canvis de torn sobtats tant dels agents de Suport com la resta d´efectius se´ls hi ha d´aplicar el coeficient corresponent que marca Instrucció, estan d´acord en què sempre que sigui amb els criteris que marca la Instrucció així ha de ser.

 

-Tancament Sector Montblanc: Subdirecció ho va confirmar sense data concreta. Insistim que serà un greu perjudici on el principal afectat serà el ciutadà, amb una minva d´efectius i una manca de prevenció, tan necessària per reduir l´accidentalitat a les nostres carreteres. No tenen cap informació al respecte.

 

-Parc Mòbil: Tenim uns vehicles que acumulen milers de km i avaries, així com la problemática dels fums a les Xenon, tantes vegades denunciades…Ens confirmen que la redistribució dels nous vehicles no arribarà fins final de 2020. L´Administració segueix demostrant que la seguretat dels moss@s els importa ben poc.

 

[LLEGIR MÉS]

 

 

Categories: 
Newsletter category: