RESUM REUNIÓ REGIONAL RPP 17-06-2020

Esteu aquí

COMUNICAT (PDF)

91/2020

RESUM REUNIÓ REGIONAL RPP 17-06-2020

 

Reunió de delegats, caps i administració telemàtica:

Incidències a les comissaries de la RPP:

  • Quants positius per covid-19, aïllats per contagi i aïllats per ser vulnerables tenim a la RPP? 197 afectats; 123 possibles COVID i contacte estret, 18 dels quals positius, 6 continuen de baixa mèdica. 74 efectius de personal sensible amb 8 incorporacions voluntàries.
  • Mascaretes i protecció per a tots els efectius que treballem al carrer.

Reconeixen la manca de materials durant les primeres 2 setmanes. Actualment, cada dilluns arriba material i es distribueix. Si teniu mancances, contacteu.

 

  • Pèssim estat del parc mòbil i neteja insuficient: Necessitem una renovació urgent de la flota. A més, hem estat els agents, qui durant mesos i a cada torn de treball hem desinfectat a consciència els vehicles, el material, les zones de treball,... gràcies a la nostra cura no hi ha hagut més contagis.

 

Son conscients de la manca de vehicles. A final d’any, haurien d’arribar 410 vehicles. Pel que fa a la neteja/desinfecció, es fa d’ordinari un cop a la setmana; a part de les que puguin sorgir a demanda operativa.

 

  • Augmentar la Seguretat a les comissaries, ja que tothom sap el pèssim estat de les mateixes. Posar arcs de seguretat a totes les comissaries. Reforçar les finestres de comissaria, la porta, pàrquing... és cert que s’ha millorat amb les càmeres.

Diuen que s’estan fent poc a poc millores i se’n faran més.

 

  • Durada dels controls: s’estan fent controls de pas des de fa mesos i aquests acostumen a ser bastant llargs... ara, ens vindrà la onada de calor i sol·licitem que a les franges de més calor no es facin controls estàtics i que aquests siguin més curts i fora de l’hora de més calor (torn de matí i tarda). El cap de la regió diu que un dels factors en la planificació dels controls és la climatologia així com l’eficàcia policial, ho tenen present les unitats que els planifiquen per evitar sobreexposició.

 

Des del sindicat us direm que preval la vostra salut, a partir d’aquí us aconsellem que actueu en funció del que considereu prioritari.

 

  • Ús de la mascareta quan no es respecten els dos metres de distància. Demanem un recordatori. Des de la regió insisteixen en el compliment d’aquesta mesura.

 

  • Romanent generat a instàncies de la SGRRHH, ja que ells i Salut van aturar durant 3 setmanes les proves de PCR als mossos. NO es pot generar romanent als mossos aïllats fins que no se’ls ha fet un PCR negatiu. En cap cas, el compliment del mandat judicial implica l’augment del romanent.

[LLEGIR MÉS]

 

Categories: 
Newsletter category: