REUNIÓ COPSA

Esteu aquí

REUNIÓ COPSA

 

NOTICÍA (PDF)

 

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ PERMANENT DE SEGONA ACTIVITAT (COPSA): 

s’accepta la proposta d’USPAC per a crear una “oficina del mosso” a cada regió, per a ajudar a la reincorporació al món laboral dels companys/es amb certs graus d’incapacitació o amb segona activitat.

 

El passat dia 21 de gener de 2019 es va celebrar la reunió de la Comissió Permanent de Segona Activitat del CME on es van tractar una sèrie de temes. Entre ells i a proposta de la USPAC, la creació de la Oficina d’Atenció al Mosso o millor dit, unes oficines regionals encarregades d’ajudar a la gestió i la reincorporació de tots aquells companys/es que passen a la situació de segona activitat o amb alguna mena d’incapacitat.

 

La USPAC és un sindicat sensible amb aquesta casuística, cada dia més comú al nostre cos policial i que no som conscients de la importància que té per als companys/es que passen a la situació de segona activitat canviant de destí o per aquells/es que per causes de salut i les seves seqüeles tenen que ser adscrits o se’ls hi adapta a un nou lloc de treball, en ocasions amb alguna adaptació del medi laboral per a que puguin desenvolupar les seves tasques sense sofrir cap circumstància que agreugi la seva patologia.

 

Tant la Subdirecció General de Recursos Humans, com la resta de sindicats que van assistir a la reunió, van veure amb bons ulls aquesta proposta, de la que esperem la puguem desenvolupar a la propera sessió de la Comissió.

 

Us mantindrem informats de la seva evolució.

 

 

Categories: 
Newsletter category: