REUNIÓ DE LA SUBCOMISSIÓ DE MATERIALS I EQUIPAMENTS (II)

Esteu aquí

REUNIÓ DE LA SUBCOMISSIÓ DE MATERIALS I EQUIPAMENTS (II)

NOTICIA (PDF)

 

REUNIÓ DE LA SUBCOMISSIÓ DE MATERIALS I EQUIPAMENTS (II)

 

El proppassat dia 05 de setembre ens vam reunir al Complex Egara amb la Subcomissió de materials i equipaments i es van tractar els següents temes:

 

GUANTS MOTORISTA:

Ens informen que s’ha efectuat les proves i les valoracions fetes. Que manca obrir els sobres de les certificacions i, a partir d’aquí, s’inicia la pre-adjudicació, adjudicació, la signatura del contracte i la fabricació. Esperem que abans d’acabar l’any puguem tenir i disposar ja d’aquest nou material. Hi haurà guants d’estiu i guants d’hivern.

Com a normativa de seguretat s’utilitza la mateixa que es fa servir per competicions esportives. També dotaran, d’aquests guants, els membres del grup de motoristes de la RPMB. Incorporant el color groc quan aquest material es destini a unitats de trànsit.

 

TRÀNSIT:

Hi ha la intenció d’anar introduint el color groc fluorescent tant al material com als vehicles d’aquesta especialitat, ja que aquesta incorporació aportaria un efecte visual i de seguretat que en l’actualitat els vehicles no en disposen.

S’estan fent proves per a substituir els actuals pentax per un vehicle que sigui més còmode, més gran, amb més capacitat de càrrega,... s’està treballant amb el Seat ALHAMBRA, amb possibilitat de baixar suspensió, motorització 170Cv i amb connectivitat per la tablet per ser del grup Volkswagen. Amb 4 seients utilitzables en marxa, amb totes les certificacions de seguretat, led d’alta potència al davant,... Amb aquest canvi es busca que els agents puguem treballar amb la porta del maleter oberta i aquesta ens faci de paraigües en cas de climatologia adversa.

Els cascs seran de color groc, amb els avantatges en visibilitat que això comporta.

Hi haurà un canvi en el model de rènting de les motos. Es farà a 5 anys vista i cada anys s’incorporaran una mitjana de 40 motos. Això es vol fer per així poder substituir els sinistres totals que hi pugui haver i no s’hagi de quedar molt de temps sense aquest vehicle malmès.

Es tendirà a substituir l’anagrama de www.mossos.cat per @mossos (Twitter) segons sol·licita l’oficina de comunicació del cos, per ser el canal d’informació més utilitzat.

 

GUANTS ANTITALL:

S’estan esperant 6050 guants nous. Com a novetat hi haurà una membrana de líquids, la qual impedirà que possibles líquids tinguin contacte amb la pell.

 

NOVA PROMOCIÓ:

La idea de la DGP/Prefectura és que surtin, de l’ISPC, amb la seva armilla personal. Aquest octubre/novembre es començaran a prendre mides.

 

MATERIAL PAISÀ:

S’estan entregant unes gorres tècniques de la marca Buff. En quant a les jaquetes d’intervenció discreta es repartiran, aproximadament, d’aquí a un mes.

 

NOTÍCIA COMPLERTA (PDF)

 

 

Categories: 
Newsletter category: