REUNIÓ INFORMATIVA (NO NEGOCIADORA)

Esteu aquí

REUNIÓ INFORMATIVA (NO NEGOCIADORA)

NOTÍCIA (PDF)

 

REUNIÓ INFORMATIVA (NO NEGOCIADORA)

 

Ahir, dijous 25 d’octubre, vam estar convocats a una reunió informativa amb la Subdirecció General de Recursos Humans per tractar Instrucció AP’S, IT, Criteris permisos i llicències,...

Com a novetats rellevants no n’hi ha cap. Tot ha sigut tal i com diu el títol d’aquest comunicat, merament informatiu.

Quan es tractava la nova instrucció de PAP’S, USPAC ha fet dues preguntes molt senzilles de contestar. Són aquestes:

  • Per què 50 hores?
  • On diu que hagin de ser 50 hores?

Aquestes preguntes s’han fet per a demanar el retorn a les 68 hores o 9 dies (sempre hem defensat que els AP’S han de ser amb dies i no amb hores).

La resposta de l’administració ha estat: “aquell no era el lloc per a tractar aquest tema, que ja hi havia una mesa negociadora on es parlava d’això”.

Per aquest motiu USPAC, aquest migdia, ha enviat un correu electrònic al Secretari General i Director del Departament d’Interior perquè convoquin amb caràcter urgent aquesta mesa negociadora, ja que la Instrucció de PAP’S està apunt de ser publicada i no podem permetre que els membres del CME, un any més, perdem 18 hores d’AP; un dret que és nostre i només nostre.

En la nova Instrucció d’Incapacitat temporal (IT) USPAC hem fet constar en acta que nosaltres no farem costat i anirem a on faci falta si en aquesta instrucció no s’hi regula, de nou, les indisposicions. El raonament de la “casa” per a treure les absències fins a 3 dies: hi ha massa “jetes” al CME i que no volen que aquests se n’aprofitin...

Altres Sindicats que ens han perjudicat en les contínues signatures de pactes de la vergonya, també han demanat el mateix que nosaltres, però no recorden que el 12 juliol de 2017 van signar un acord que deia que quan es milloressin les prestacions econòmiques en IT hi hauria canvis en les 37’5 hores d’indisposició?

Aiiiii...... abans de signar qualsevol minúcia hem de llegir bé el text i saber el què firmem, que ja no és el primer cop que us passa. Llegiu bé abans de signar, que després aneu a reclamar millores del què vosaltres heu signat.

Senyors i senyores de Recursos Humans, no combregarem amb rodes de molins. No acceptarem cap rebaixa en drets dels membres del CME i menys si aquests no estan estipulats per llei. Per qualsevol altre millora ens trobareu des del primer minut al vostre costat.

 

 

Categories: 
Newsletter category: