REUNIÓ REGIONAL CAMP DE TARRAGONA (RPCT)

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL CAMP DE TARRAGONA (RPCT)

COMUNICAT (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL CAMP DE TARRAGONA (RPCT)

 

Ahir, 8 de maig de 2019, els sindicats USPAC, CAT, SPC, SME I SEIME ens vam reunir amb el Cap de la Regió, la Cap de l’O.S. Regional i la Cap d’Administració.
Aquests van ser els punts aportats per USPAC:

GENERAL:
-Vehicles Trànsit i renovació vehicles en general: No es te massa informació al respecte, ens asseguren que els primers vehicles en arribar seran les Vito de Trànsit (probablement setembre/octubre). La renovació de la resta de parc mòbil, ja serà pel 2020, amb els “nous” pressupostos.
-Quants efectius en pràctiques vindran a la nostra Regió?? I el Pla d’Estiu?. Ens diuen que no saben res, ha sortit oferiment per pla d’estiu però no el número de places als diferents destins... A la visita que va fer el Conseller, se li va reclamar la necessitat de disposar de més efectius per a l’estiu.
-Hores extres: Demanem transparència a l’hora d’assignar les hores extres que hi ha. Ens diuen que ho és i parlen d’un cas concret en que no es va oferir a tothom per raons “d’urgència”. 
-Graelles per a apuntar-se voluntàriament al romanent en certes dates i formació (donant diferents torns tant mati, tarda, nit o jornades de 12h): Ho veuen bé i es parlarà amb les diferents O.S per a veure la viabilitat (ens comenten que a les comissaries petites és més fàcil gestionar-ho que a les grans). També es demana la possibilitat de formació OAC per novetats que van sorgint (gestor expedients, N01…).
-Zona estacionament perímetre comissaria, sobretot davant (N340) amb molts vehicles decomissats: Sortirà comunicat intern al respecte per solucionar la problemàtica.

TARRAGONA:
-Incidència amb proposta felicitacions U.I, 8 agents afectats: Es parlarà amb els companys/es perquè registrin les corresponents N.I; i adreçar un escrit al Director General amb la queixa. Des de Regió ens diuen que estan fora de termini.
-Cadires en molt mal estat: Avui mateix ha arribat nou mobiliari, començaran a redistribuir. Els recordem que tingui en compte sobretot UI, OAC, GAV i servei PORTA.
-Detinguts GUT i directrius en quant a presentació i minuta: Aquest tema s’ha parlat ja amb Cap ABP i estant treballant una proposta. Ho comentarem als brífing i a les visites a comissaria, personalment. Es reclama que es parli i demanin opinió als caps de Torn, caporals i responsables d’OAC.

 

(NOTÍCIA COMPERTA) PDF

Categories: 
Newsletter category: