REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPTE 04-06-2020

Esteu aquí

COMUNICAT (PDF)

83/2020

RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPTE 04-06-2020

 

Ahir, 4 de juny,  vam assistir a la reunió regional de la RPTE amb el Cap i Sots cap de la Regió, la Cap d’Administració, Suport Regional i el Cap de Baix Ebre.

Fem resum dels punts aportats per USPAC i si necessiteu ampliació o aclariment podeu contactar directament amb el delegat/da de la vostra zona:

 

 

PUNTS GENERALS A NIVELL REGIONAL:

 

-Demanem informació i dades de positius que hi ha el dia d’avui i que hi ha hagut de COVID19, així com els aïllats a la RPTE. Els números que ens aporten els caps regionals són els següents: 73 persones aïllades a tota la regió (inclou AIC i Informació) i 39 persones reincorporades als llocs de treball.

Des del 15 de març fins avui hi ha hagut una afectació de plantilla (comptabilitzant baixes per Covid19 i baixes de persones vulnerables) del 4,5% al 10% d’afectació. A dia d’avui hi ha dues baixes relacionades amb la Covid-19.

 

-Proves PCR: Des de la regió, s’han portat a terme diverses proves PCR a l’Hospital de Tortosa, s’han resolt amb un període de temps de 40 a 72 hores, caps de setmana inclosos.

 

-Persones vulnerables (PES): Van haver-hi 47 sol·licituds a tota la regió de les quals, es van tramitar de forma positiva per vigilància de la salut 32. Ara com ara s’han reincorporat a treballar 15 agents, tots ells, s’han reincorporat de manera voluntària, la resta, segueixen de baixa.

 

-Desinfecció vehicles policials i comissaries: La cap d’Administració ens comenta que tots els vehicles policials es desinfecten cada dilluns al matí (inici de setmana). Cap a  les 04:00 de matí s’adreça a la comissaria personal de l’empresa Sacyr Facilities (empresa encarregada de desinfecció) i desinfecta tots els vehicles. S’han fet desinfeccions extra cada cop que hi ha hagut possibles positius.

Important: En finalitzar la setmana, s’ha de donar les claus al cap de torn.

 

-Neteja de comissaries: Es porten a terme de dilluns a divendres, tant al matí com la tarda, dissabtes i diumenges al matí. La neteja és complerta de totes les zones, inclosa els vestuaris. No ens consta desinfeccions a les comissaries.

 

-Estat de material a la Regió, preguntem si en cas de rebrot i de fer pas enrere el material està assegurat (EPI, mascaretes tan quirúrgiques com FFP2, guants, gel hidroalcohòlic...): Els caps regionals ens comuniquen que tenen assegurat aquest material des del primer dia, havent-hi un mínim de romanent de cada material de protecció. Es fa un inventari públic de cada comissaria i es va proveint només del material que es necessita.

 

[LLEGIR MÉS]

Categories: 
Newsletter category: