REUNIÓ REGIONAL PONENT (RPP) 05-04-2018

Esteu aquí

REUNIÓ (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL PONENT (RPP) 05-04-2018

 

 

Per a començar, voldríem mostrar el nostre rebuig total al canvi d’horari imposat per part del Sots Cap de la RPP, el Sr. Dalmau. No s’ha volgut escoltar als companys/es afectats ni als seus representants !!!

 

 

ARRO

 

  • Canvis constants de planificacions: com ja hem denunciat en diverses ocasions, persisteix en el temps un maltractament constant vers els efectius operatius d’aquesta unitat. Ens responen que això ve derivat dels successos que hi ha a Catalunya. USPAC no hi està d’acord i farem altres accions, un cop ho parlem.

 

  • Hores extres: estem rebent infinitat de queixes sobre la manera de distribuir-les, i sobretot que hi ha una manca de transparència. Així mateix, voldríem saber quin és el sistema que es fa servir per a assignar les hores, el VAR-15? O quin sistema?

 

Aquí ni ens responen i ens deriven a parlar-ho directament amb el Cap de la Unitat

 

USC LLEIDA

 

 

  • Les cadires d’OAC/Porta/Custòdia,... estan deteriorades i trencades. Ens diuen que en són conscients del problema i en quan arribi la comanda les canviaran.

 

  • Tornem a demanar que es posi un Arc seguretat per l’accés a la comissaria. Ens responen tenen presents les peticions d’USPAC i que està demanat (juntament amb altres qüestions de la seguretat de l’edifici policial) al febrer de 2017 a la Comissió de seguretat i esperen que el posin aviat.

 

  • Segones activitats, perquè uns a “llocs privilegiats” i altres no, quin és el criteri que es fan servir per a adjudicar una plaça ?. Un cop més fan pilotes fora i fan resposta institucional: es miren les aptituds de la persona, si se li pot adaptar un lloc a la seva unitat i després tot això es parla amb la persona en concret.

 

  • Neteja interior patrulles, continua el problema. S’apunta al full de servei i continuen bruts durant dies. Ens responen que segueixen els criteris marcats per la DGP i que es netegen 20 vehicles/setmana. Us demanem que quan us els trobeu bruts, ens informeu al moment i nosaltres ho traslladarem on pertoqui.

 

NOTICIA COMPLERTA (PDF)

 

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: