REUNIÓ REGIONAL PONENT (RPP) 20-09-2018

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL

COMUNICAT (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL PONENT (RPP) 20-09-2018

USC LLEIDA

  • Manca de seguretat en el servei Mòdul: els Caps són coneixedors dels incidents del 02 i 05 d’agost; han demanat que facin les millores necessàries. Per motius obvis no ho expliquem públicament, si algú vol més informació ens ho demaneu.

 

  • Romanent torn nit i cap de setmana: fa anys que planifiquen TOT el romanent de nit i en cap de setmana als membres dels 5 escamots de la USC. Tot i que des d’USPAC s’ha proposat diferents opcions, vostès no fan res per a modificar-ho i per a compensar aquesta càrrega; alhora que reduiríem el maltractament vers aquells efectius que realitzen tot l’any nits, fan festius, fan cap de setmana,...

 

Per si no ho saben, hi ha un gran malestar dels efectius vers la O.S de Lleida. De fet, la gent n’està fins als nassos de la denegació sistemàtica dels PAP’S en cap de setmana, en festius, en Torn de nits,...

 

A USPAC ens agradaria veure a qui planifica romanent un dissabte nit a companys que dilluns comencen a les 06:00h, fent-ho ells dia si i dia també. El principal problema és, el de sempre, qui planifica ja no se’n recorda del càstig i desgast per la salut els torns de nit i aquests canvis bruscos d’horaris (si és que n’han fet,...)

Resposta Comissari: bla bla... bla bla,... resumint, CAP VOLUNTAT de canviar ni millorar res de res. Companys/es, us volem recordar que si us trobeu malament de salut, heu d’adreçar-vos a un centre mèdic (I.C.S) per a ser atesos.

 

  • Formació i romanent: graella per a apuntar-se de manera voluntària durant l’any policial. Responent que no tenen cap inconvenient en fer-ho.
  •  
  • Deteriorament comissaria: estan caient les rajoles de les parets, “igual que bufa el vent”. Quina acció es farà al respecte?. Resposta Administració: s’ha traslladat a l’Àrea de Planificació i Infraestructures del Departament i en aquests moments la reparació de les rajoles es troba en procés de tramitació.
  •  
  • Vinils comissaria per a evitar l’enlluernament dels companys/es de la peixera. Administració diu que la col·locació de proteccions solars al hall de la comissaria de Lleida està inclosa en un “RAM”. No especifiquen data de l’obra.
  • Sala Regional: greu manca d’efectius. El cap de la RPP diu que és cert, però que no tenen més efectius per a destinar-hi. Hi ha 67 efectius destinats i la “cobertura” marcada per la Prefectura és de 64. No saben res més del tancament de la SRC.

 

LLEGIR MÉS (NOTÍCIA COMPLERTA)

 

Categories: 
Newsletter category: