REUNIÓ REGIONAL R.P.C 06-02-2018

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL R.P.C 06-02-2018

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL R.P.C 06-02-2018

 

ABP BAGES

 

Cadires porta, custòdia i OAC: Denunciem la poca ergonomia i comoditat de les cadires que disposem. Ens diuen que són correctes i són les que toquen, ja que segons RRLL compleixen normativa. Demanem uns reposapeus, ens diuen que faran recompte dels que fan falta i que es compraran.

 

Pàrquing exterior vehicles personals: Demanem tancar el pàrquing des d’on aparquem els vehicles personals. Des d’administració se’ns diu que ja hi ha una senyal de pàrquing només vehicles autoritzats

Els Caps Regionals veuen amb bons ulls l’opció de tancar el pàrquing i es comprometen a estudiar una manera de fer-ho, i que sigui àgil alhora d’entrar i sortir.

 

Vehicle paisà USC: El Terrano no és apropiat per a fer servei de paisà per Manresa i menys a les nits. Se’ns diu que tenim raó, però que aquest vehicle és de propietat i que s’aguantarà fins que “peti”. Es comprometen a fer algun canvi amb aquest cotxe, i que passi a un altre grup i que USC disposi d’algun altre vehicle. Ho vetllarem.

 

Microones menjador: Fallen els microones i es col·lapsa alhora de dinar els caps de setmana. Des d’administració se’ns diu que ja estan tots 3 un altre cop operatius.

 

Vehicles ABP: Estat degradable dels vehicles, cada cop tenen més anys i més kms, i s’espatllen més. Ens diuen que els primers en canviar, en principi, seran els “Altea” a l’octubre d’enguany. Que els Nissan s’acaba el rènting el 21/22 i els Suzuki el 19/20.

 

Vinils vitralls entrada ABP: Agraïm la feina feta amb els vinils a la vitrina principal, però informem que encara quedaria posar-ne a la porta d’entrada i, així completaríem una bona feina de cara als companys/es que fan el servei de “porta”. Ens diuen que si, que en posaran a la porta, però que si veuen que no és del tot segur i no deixa prou visibilitat, el retiraran. Ens sembla correcte.

 

Centraleta porta ABP: Demanem una centraleta i així puguis marcar l’extensió quan truques, com hi ha, per exemple, a la Comissaria de Granollers. Ens diuen que quan canviïn els actuals aparells de telefonia estudiaran la possibilitat de que aquests, nous aparells, donin aquest servei així alliberar de feina al company del servei de porta.

 

“Interfono” espatllat: Tenir un tap de bolígraf enganxat amb celo és tercer-mundista. Es comprometen a arreglar-ho i fer desaparèixer aquesta “xapussa”.

 

Termòstats “sector OAC”: Se’ns diu que els agents ho vagin regulant. Si continuen veient que no funciona i, segueix fent molta calor, que ho comenteu a l’administració i ho arreglaran. N’estarem pendents.

 

Material vari ABP, Lots: quan un lot deixi de funcionar o la seva vida després d’haver estat carregat, s’esgota ràpidament, porteu-lo a dalt a l’administració que el canviaran per un altre. Al llarg d’aquest any hi haurà compra per part de la casa de lots nous. Cables “tablets”: estudiaran una manera que es puguin carregar les “tablets” sense poder tenir accés als carregadors.

[LLEGIR MES]

Categories: 
Newsletter category: