REUNIÓ REGIONAL R.P.C.T 19-07-2018

Esteu aquí

NOTICIA (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL R.P.C.T 19 JULIOL DE 2018

 

El passat dijous 19 de juliol de 2018, USPAC, juntament amb la resta de sindicats, ens vam reunir amb el Cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona i amb el representant de l’Administració de la Regió. Aquests són els punts tractats:

 

-Quantes comissions (les mèdiques no o similars) hi ha a la regió ?, per comissaries i per unitats: No ens faciliten aquesta informació, ens diuen que ho sol·licitem a RRHH de la DGP. Doncs, li preguntarem a la Sra. Maite Català, a veure quina és la seva predisposició per a respondre la nostra consulta.

 

-Retard en els fulls d’hores: Ens repeteixen que segueixen els criteris de la Secretaria General de Recursos Humans per poder fer els fulls d’hores, NO ENTENEM, SI TOTHOM JA HA TRIAT SI VOLEN COBRAR O ACUMULAR LES HORES, QUE NO ES PUGUI TENIR ACCÈS ALS FULLS.

 

-Reclamem elements de seguretat (tortugues, cascs i guants) pels indicatius COSTA: els companys/es han de tenir el material adient per a realitzar el servei amb motocicleta, ja que no només realitzen servei per les platges de Tarragona, sinó que es desplacen per carreteres N-340 i autovies A-7, on hi ha molt trànsit, per a anar a les poblacions més allunyades com Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Barà.

Ens diuen que estan recercant tortugues de les que subministraven als companys/es de trànsit, que cada motocicleta té 4 cascs assignats (RECLAMEM CASCS INTEGRALS, QUE NO HI HA), ens recorden que hi ha a disposició dels agents “soto casc”, i en quant als guants ho intentaran solucionar també.

-Denegació constant de PAP’S a USC (especialment sagnant a Tarragona, Salou, Vendrell,…): Hi ha agents que encara tenen hores de PAP’S de l’any 2017.

En quant a aquest tema, ens diuen que segurament hi haurà agents que perdran les hores (farem les accions que pertoqui, si es dóna el cas). Ens repeteixen, com en altres ocasions, que es donen pràcticament els que es demanen, ens parlen que només es denega entre un 10 i 15%; i sempre “motivats per manca d’efectius”.

 

No hi estem d’acord amb aquestes dades, companys/es, us recordem un cop més, tramiteu SEMPRE el PAP via ATRI (per molt que se’ns digui verbalment quan consultes que no es podrà donar). És l’única manera que queda constància. Recordem que la denegació ha d’estar, sempre, MOTIVADA.

EL GAUDIMENT DE PERMISOS PER HORES ACUMULADES I PER PAP’S ÉS UN DRET QUE TENIM, no hem de buscar-nos canvis amb altres agents o demanar-los amb dilluns. Un permís per assumptes personals, es demana per algun fet de caire privat i personal i, quan un el necessita.

 

NOTÍCIA COMPLERTA (PDF)

 

Categories: 
Newsletter category: