REUNIÓ REGIONAL RPMN. 27-06-2018

Esteu aquí

NOTICIA (PDF)

 

 

REUNIÓ REGIONAL RPMN 27 JUNY 2018

 

 

ABP TERRASSA

 

Demanem sobre la problemàtica a Can Anglada on no hi ha cobertura de portàtils.

Des de la Regió ens informen que actualment no hi ha hagut cap queixa, però tot i així des de l’ABP es farà una fitxa per a fer un estudi de camp de les dotacions que patrullin per aquesta zona o barriada per mirar de solucionar aquesta greu mancança.

 

Des d’USPAC recomanem i animem als companys que patrullin per aquest barri que cada cop que es trobin sense cobertura,facin Nota Informativa indicant sobretot dia i data que hi ha hagut la incidència.

 

CD CALDES

 

Cessió de patrulles en setmana de festa, és només per a gent que téi romanent? O es per a tothom?. La mala praxis consisteix en “desplanifcar” dies de treball, per a anar a treballar aquestes setmanes de festa, concretament aquesta C.D ho fa els dimecres.

És puntual?

 

Des dels Caps Regionals ens diuen que si, és cert que s’està fent. Però des de la Regió sempre s’ha recomanat no fer-ho d’aquesta manera. Ens diuen que ja està solucionat.

Al seu dia des de la Regió es va dir que cada ABP fes tal i com els hi semblés, però no d’aquesta manera.

Companys/es, si aquest greuge que patiu a la vostre C.D perdura, feu-nos-ho saber que ens posarem en contacte novament amb la Regió per a solucionar-ho.

 

ABP MATARÓ, ABP GRANOLLERS I ABP MOLLET DEL VALLÈS

 

Problemàtica de les climatitzacions en aquestes ABP. S'ha pogut solucionar a data de la reunió?. Portem dies amb això i, les temperatures comencen a pujar.

 

-A la comissaria de Granollers ja està el tema solucionat.

-A la Comissaria de Mataró s’ha posat provisionalment una màquina de lloguer, a l’espera que aquesta setmana, 2 de juliol, posin la nova i definitiva i solucionar-ho.

-A la Comissaria de Mollet, en principi divendres passat ja van haver de solucionar el problema i la refrigeració ja passa a funcionar les 24 hores del dia.

 

Companys/es,si us trobeu quela reparació no ha estat satisfactòria o si encara teniu problemes amb la refrigeració del vostre lloc de treball, si us plau,poseu-vos en contacte amb nosaltres que no dubtarem gens en posar aquest fet en coneixement d’inspecció de treball. Farem el què calgui perquè d’una vegada per totes els moss@s treballem amb les millors condicions possibles.

 

DIPÒSIT MARIHUANA A LA REGIÓ

 

Ens recorden, tal i com diu un Comunicat Intern de la URPA, que les plantes de Marihuana no cal que s’assequin per a portar-les als contenidors que hi ha a la Regió.

 

 

NOTÍCIA COMPLERTA (PDF) 

 

 

 

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: