REUNIÓ REGIONAL RPMN 28-02-2019

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL RPMN 28-02-2019

COMUNICAT (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL RPMN 28-02-2019

 

SALA REGIONAL DE COMANDAMENT:

 

  • Manca de portàtils per conferència; agents que no en disposen de portàtil, hi ha un per a compartir; mancarien en 3 conferències.

 

Resposta: La premissa és que sala ha de funcionar amb les emissores fixes . El portàtil és una eina de més a més per si algun agent es vol desplaçar per la sala, però no com a la eina principal de treball. S'evita la contaminació acústica.

 

SERVEI REGIONAL: "DISPOSITIU PITA" protecció de 24 hores a una dona amenaçada de mort, que efectua USC.

 

  • Per què aquest servei el realitza USC, quan no estem formats per a realitzar protecció a persones?
  • Per què si aquesta persona no vol ni que ens apropem a ella, ni vol aquesta protecció, per què es continua fent?
  • Aquesta persona ha estat detinguda per atemptat mentre es realitzava aquest servei als propis agents.
  • Ha estat denunciada per agents que realitzaven el dispositiu per insults i posa la seguretat dels agents en perill en cada servei.

 

La majoria de vegades no s'avisa a la comissaria que pertoca que hi ha agents d'altres ABP fent aquest servei a la seva demarcació. Per què?

 

No es fa cap relleu als agents que estan fent aquest servei ja que la majoria de vegades es desconeix que estan fent aquesta protecció.

 

  • Per què abans la realitzava escoltes i ara no?
  • S'ha informat al Jutjat competent de totes les actuacions i de la negativa que té aquesta senyora a que se li realitzi aquesta protecció?

 

Resposta: De tot el que succeeix amb la Sra. PITA s'informa al jutjat núm. 2 de Sabadell. Han pres nota per tal que el cap de torn regional avisarà a la ABP o CD on s'està fent aquell seguiment i així els companys/es que estiguin fent el servei, puguin disposar d'un relleu o de la seguretat que pertoqui.

 

ABP SABADELL:

 

  • Aquesta ABP ha estat dos mesos sense “parxes” pel DEA, al no disposar-ne, no es va poder utilitzar la tàser si s’hagués donés la situació. Per què ha passat tant de temps per a fer una reposició d'un material tant important que pot salvar vides, o protegir la seguretat dels agents?

 

Resposta: No es disposaven de diners per aquesta reposició.

 

NOTÍCIA COMPLERTA (PDF)

Categories: 
Newsletter category: