REUNIÓ REGIONAL RPMS 30-01-2018

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL RPMS 30-01-2018

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL RPMS 30-01-2018

 

GENERALS

ARMILLES i FUNDES: estat de lliurament, ens diuen que en aquests moments ja només queden 18 agents sense armilla i 25 canvis de talla.

En relació a les fundes d’armilla queden 13 pendents de lliurar i 50 canvis de talla.

En el cas de no disposar d’armilla, contacteu amb el vostre delegat i farem les gestions oportunes amb la Regió.

COMPENSACIÓ AGORA: denunciem que les O.S estan computant Àgora de manera diferent, segons comissaries, fet que genera desconfiança i malestar en els agents. Es sol·licita que s’unifiqui el criteri a tota la regió. Ens diuen que així ho faran.

DAD83 GRIP: demanem a la Regió quina és la documentació necessària per acreditar la grip, per tal d’unificar criteris. Ens diuen que en principi mostrant el part de baixa del treballador, on figura al diagnòstic GRIP, és suficient. Tot i que recomanen que els metge ens faci un petit informe on quedi reflectit.

KITS DE RECOLLIDA MARIHUANA: Es sol·licita que s’informi adequadament als caps de torn (i aquets a la resta d’agents) d’on es troben i que estan a la seva disposició, que s’augmenti el nombre i que es millori la qualitat de les tisores de tall.

FASCITIS PLANTAR: Ens diuen que el nou calçat lliurat als agents està millorant aquesta problemàtica. En el cas d’estar afectats, contacteu amb els vostres delegats.

ROBA REPOSICIÓ: Es sol·licita que en el cas de reposició (sobretot jaquetes, folre,...) l’agent es pugui quedar l’antiga i no retornar-la, ja que li pot fer servei en diferents ocasions (incendis, com a recanvi dies de pluja,...). Ens responen que ho troben coherent i accepten la nostra reclamació.

SANT BOI

ÚS DEL PÀRQUING INTERIOR: La Regió es compromet a fer gestions amb el Cap per poder subsanar el problema. Estarem atents i sinó ho solucionen, insisitirem.

IL·LUMINACIÓ INCORRECTA A L’EXTERIOR DE COMISSARIA: Pendent de l’informe tècnic per a la modificació de l’enllumenat.

VILADECANS

En relació al malestar amb la oficina de suport, la regió farà gestions per constatar la informació facilitada. El delegat ja ho informarà als brífings.

[LLEGIR MES]

Categories: 
Newsletter category: