REUNIÓ REGIONAL RPP 17-01-2018

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL RPP 17-01-2018

COMUNICAT USPAC (PDF)

REUNIÓ REGIONAL RPP 17-01-2018

 

REGIÓ

-    1-O: vam rebre infinitat de queixes durant el dia 1 i la seva vigília. A posteriori encara més, sobretot després de la “pillada” dels que estàvem “abandonats” als col•legis, molts d’ells sense vehicles, sense portàtils, sense relleus, veient com carregaven la G.C o CNP,... Per si això no fos suficient, després va venir la DAI i va començar a citar a companys de la Regió. Ens diuen que tenim raó, i que a ningú li va agradar el que va succeir aquell dia.

-    Cronos: s’han de millorar moltes qüestions, ja que hi va haver diversos problemes. Diuen que s’ha de treballar per a millorar quelcom que va fallar.

-    Compensació Àgora: que resten a l’espera de la DGP, i que aquells/es que no vulguin realitzar els dies blaus planificats, que no hi posaran problemes. USPAC denuncia que la majoria d’agents de la regió passaran el límit de 1680h/anuals, en cas que no es pagui.

-    Comunicació Indisposicions: Hem tingut alguna “disfunció”. Segons la última instrucció (la 6/2017) s’ha de comunicar al Cap de la Unitat o comandament corresponent (telèfon, correu electrònic,...). Amb un antelació mínima d’1 hora. Segons instrucció no s’ha de trucar ni a la SRC, ni a la porta de la comissaria per a apuntar-ho al llibre. Demanem un correu electrònic específic per a comunicar totes les absències.

Ens diuen que tenim raó i que ho regularan mitjançant comunicat intern (C.I).

-    PAP’S NADAL: un any més, rebem infinitat,... diversos agents i caporals amb la màxima puntuació no han pogut realitzar cap període, suposadament, per la manca d’efectius en els escamots/torns/patrulles no podem gaudir del nostre dret a fer permisos en dies festius i caps de setmana. La resposta de sempre: que tenim raó, però que succeeix perquè les vacances tenen prioritat,... És Indignant,... clar, els escamots “paguen la festa”

-    Armilles interiors i fundes: tenim diversos companys/es que no hi ha manera que rebin la seva armilla. Ens diuen que hi ha 6 agents sense armilla, que els hi passem TIP’S i miraran quelcom. Que al 1r trimestre haurien d’estar totes repartides.

-    Guants Anti-tall Trànsit i ARRO: que no tenen cap novetat i ho preguntaran.

-    Eleccions Parlament 21D: s’ha aplicat el coeficient pertinent a tothom ?. Ens diuen que sí. Companys/es si detecteu alguna incidència ens ho feu saber.

-    Formació i romanent: graella perquè la gent s’apunti de manera voluntària durant l’any policial. Ens diuen que s’havia fet i s’apuntava poca gent, tot i que ho podrien tornar a fer.

-    Permisos denegats: S’han demanat un total de 5419 sol•licituds i només tenen 250 denegats (4,6%). Companys/es, això ens demostra que no demanem tots els permisos per l’Atri,... canvieu els hàbits i no aneu a Suport a preguntar, demaneu-lo i que consti.

-    Indignació dels agents vers el constant “maltractament” que reben, sobretot per la denegació constant dels permisos. Així com la planificació del romanent en divendres i dissabte en torn nit, a Lleida i tota la RPP. Diuen que es planifica en cap de setmana perquè hi ha més operatius i és quan tenen menys efectius. Ja ho veieu, així ens agraeixen que fem tot l’any torns i caps de setmana,... posant-nos més festius de “premi”. No patiu, que ells no vindran a cobrir els efectius. Una vergonya !!  [LLEGIR MÉS]

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: