REUNIÓ REGIONAL RPP 18-01-2019

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL RPP 18-01-2019

NOTÍCIA (PDF)

REUNIÓ REGIONAL RPP 18-01-2019

 

LLEIDA

 

  • Romanent torn nit i cap de setmana: fa anys que planifiquen TOT el romanent de nit i en cap de setmana als membres dels 5 escamots de la USC. Tot i que des d’USPAC s’ha proposat diferents opcions, vostès no fan res per a modificar-ho i per a compensar aquesta càrrega; alhora que reduiríem el maltractament vers aquells efectius que realitzen tot l’any nits, fan festius, fan cap de setmana,...

 

Per si no ho saben, hi ha un gran malestar dels efectius vers la O.S de Lleida. De fet, la gent n’està “fins als nassos” de la denegació sistemàtica dels PAP’S en cap de setmana, en festius, en Torn de nits,...

 

A USPAC ens agradaria veure a qui planifica romanent un dissabte nit a companys que dilluns comencen a les 06:00h, fent-ho ells dia si i dia també. El principal problema és, el de sempre, qui planifica ja no se’n recorda del càstig i desgast per la salut dels torns de nit i aquests canvis bruscos d’horaris (si és que n’han fet,...)

 

El Comissari es limita a respondre, únicament, que ha donat les ordres a Suport perquè no planifiquin a ningú el dissabte de nits si el dilluns entra de Matí.

 

Com veieu, CAP VOLUNTAT de canviar ni millorar res de res. Companys/es, us volem recordar que si us trobeu malament de salut, heu d’adreçar-vos a un centre mèdic (ICS) per a ser atesos.

 

  • Vinils comissaria per a evitar l’enlluernament dels companys/es de la peixera. La resposta a la última reunió va ser: la col·locació de proteccions solars al hall de la comissaria de Lleida està inclosa en un “RAM”, sense data. Han passat els mesos i no obtenim cap resposta clara. L’administració i els seus tempos !!

 

  • Canvis a la porta: El comissari diu que són criteris operatius i així ho han decidit des de l’ABP. I que si no hi estem d’acord, que ens adrecem al Cap de l’ABP.

 

  • Rates vestidors: L’administració diu que va activar la empresa encarregada i fa les accions oportunes per a eradicar les rates.

 

  • Ampliació vestidors: impossible fer-ho, sinó hi ha una ampliació de la comissaria

 

  • Sala Regional: Un cop hem estat informats del tancament de la SRC P, voldríem saber si els efectius que es quedaran a Lleida podran optar per a assolir una plaça del futurible APEN Ponent ? I saber si faran l’APEN aprofitant el tancament SRC.

 

El Comissari veu positiu la proposta per a reforçar el servei de la presó i que siguin capaços de cobrir-se ells tots els serveis i tots els trasllats. Així mateix, no sap res sobre si els efectius del C.P passaran a dependre de l’APEN o no.

 

NOTÍCIA COMPLERTA (PDF)

Categories: 
Newsletter category: