REUNIÓ REGIONAL RPPO 09-10-2018

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL PIRINEU OCCIDENTAL

COMUNICAT (PDF)

REUNIÓ REGIONAL RPPO 09-10-2018

 

Per a començar aquesta reunió, el nou Intendent Cap de la Regió es presenta als assistents i ens explica d’on ve i quins són els seus objectius dintre de la Regió. Ens diu que fa molt poc que ha arribat i que s’intenta posar al dia el més ràpid possible.

 

Informació administració:

  • Ens informen que entre la setmana passada i aquesta estan fent la posada a punt de la calefacció de les diferents Comissaries de la Regió.
  • Ens diuen també que l’any vinent donaran el segon crac de dotació.

 

REGIONAL

 

Vehicles de la “casa” per anar a judici: USPAC demana que les persones que estan citades a judici, en dia laboral, puguin gaudir d’aquests vehicles. L’administració diu que NO, que segons la Instrucció 19/2012 deixa molt clar que només és com la última opció i sempre i quan sigui mínim 3 agents els citats al judici per compartir vehicle. Companys/es, si necessiteu vehicle de la casa, no deixeu de demanar-lo.

 

Un caporal per torn: Proposem que, com a mínim, hi hagi un caporal per torn, sobretot en torn de nit. Des de la Regió se’ns diu que ho estan intentant i, que no hi hagi caporal, passa molt poques vegades.

 

Quan es tancarà any policial 2017? Des d’administració ens contesten que es tancarà quan l’Àgora quedi llest i arreglat.

 

Manca de roba d’hivern i de material adient: Des d’USPAC denunciem que els agents destinats al Pirineu, no estan ben equipats. Des d’administració se’ns remet a la Subcomissió de materials. També ens diuen que des de la Regió sempre han fet mans i mànigues per solucionar aquest greuge.

Ens emplacen al nou vestuari, però amb l’agreujant que aquest no està previst que arribi fins el febrer de 2020. Busquem solucions i hi destinem una partida extraordinària a solucionar això? La seguretat i la salut per davant de tot!!

 

Marquesines pels vehicles tant personals com policials: Administració ens diu que no està previst ni planificat en cap pressupost. Companys/es, des d’ USPAC us animem a que si veieu “que segons qui” aparca dintre del recinte de comissaria, vosaltres ens ho poseu en coneixement i farem quelcom al respecte; Prou privilegis !

 

PGA: demanem la supressió d’aquest sistema injust d’avaluació. A part, si algú t’ha d’avaluar, ha de ser qui ha treballat amb tu al carrer i no una persona que no fa torns i que no sap res de res de tu... Ens diuen que no tenen constància que passi. Se’ls hi remarca que a alguns llocs ha passat. I ens responen que hi posaran fil a l’agulla.

 

Màquines de “vending”: s’han canviat totes les màquines de la Regió o només s’hi ha canviat el plafó davanter ?. Responen que se n’han canviat molt poques, ja que a la gran majoria tan sols s’ha canviat el frontal.

 

Patrulles unipersonals: Recordem que estan prohibides en nivell 4 i que a molts llocs en fan. Ens diuen que en són coneixedors i que totes són “voluntàries”. Des d’USPAC us diem que NO. La vostra seguretat i integritat és el més important. Si us obliguen a fer-ne, truqueu-nos i nosaltres ho elevarem a on faci falta!

.......

NOTÍCIA COMPLERTA (LLEGIR MÉS)

Categories: 
Newsletter category: