REUNIÓ REGIONAL RPTE 23/05/2018

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL RPTE 23/05/2018

NOTICIA (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL RPTE 23/05/2018

 

El passat dia 23 de maig de 2018, USPAC, juntament amb la resta de sindicats, ens vàrem reunir amb els caps de la regió policial i amb el representant de l’Administració. Us oferim un resum dels temes que es van aportar i tractar en aquesta reunió, qualsevol dubte que tingueu podeu contactar amb el vostre delegat/da.

 

CD MÓRA D’EBRE

 

  • Manca de vehicles 4x4 i de paisà: Es tornen a reclamar aquests vehicles, però de moment queda pendent de la nova redistribució i substitució (serà en breu).

 

  • Rural: Demanem que es doti d’un vehicle 4x4 per aquests agents amb òptimes condicions. De mentre no arribin els nous, es demana que el 4x4 que s’assigna al cap de torn, es pugui assignar als companys de rural, ja que aquests són els que realitzin més camins abruptes i, a dia d’avui, porten un vehicle bastant deteriorat.

 

  • Imputació d’hores del curs de formació realitzat a Tortosa el dia 20 de setembre: Preguntem a veure com estan les gestions d’imputació d’hores a la bossa lineal de tot el curs (inclòs trajecte). Administració ens comunica que ja està solucionat i acceptat des de l’anterior reunió regional, solament estan pendents d’un codi, per part de la DGP, per a poder-ho computar (temes burocràtics).

 

  • Patrulles mixtes entre USC i trànsit: Ens queixem i estem totalment en contra sobre aquest mal hàbit que s’està portant a terme al sector de Móra. Volem que cada company faci les tasques que li toquin, una cosa és donar suport i l’altra, fer tasques que no en són pròpies dels agents. (Us demanem que si això es fa de manera habitual, ens ho feu saber. Nosaltres aquest afer creiem que és per una mala gestió de planificació i per una deixadesa lamentable del sector).

 

  • Companys de trànsit Móra desplaçats a cobrir servei a Tortosa: Són molts cops (per no dir sempre) que els companys deixen el sector sense cap patrulla de trànsit. A cas els ciutadans de la Ribera no tenen dret a tenir patrulles de trànsit per tal de crear una bona prevenció a la comarca?. Posem a tall d’exemple la C12 al pk95 i la N420 pk832 (límits de sectors) a veure quin temps de resposta hi hauria, en cas de necessitat, si la patrulla està a Tortosa. (Us demanem que cada cop que el sector es quedi sense una sola patrulla de trànsit ens ho feus saber).

 

 

ABP GANDESA

 

  • Manca de vehicles 4x4 logotipats: Administració ens comunica que hi està al corrent i que serà un dels llocs on es redistribuiran els vehicles un cop vagin arribant (contem el primer semestre del 2019).

 

  • Enfocament càmera exterior: ens diuen que ja està tot aprovat. Finalment, canviaran l’enfocament de la càmera exterior i així les banderes no taparan la seva visualització (Aquesta càmera es canviarà de lloc durant aquest mes de maig).

 

NOTÍCIA COMPLERTA (PDF)

 

 

Categories: 
Newsletter category: