REUNIÓ REGIONAL TERRES DE L'EBRE (RPTE), 26-09-2018

Esteu aquí

REUNIÓ REGIONAL TERRES DE L'EBRE (RPTE), 26-09-2018

NOTICIA (PDF)

 

REUNIÓ REGIONAL TERRES DE L’EBRE 26-09-2018

 

El 26 de maig de 2018, la USPAC, juntament amb la resta de sindicats, ens vàrem reunir amb els caps de la regió policial, i amb el representant de l’Administració. Us oferim un resum dels temes que es van aportar i tractar amb aquesta reunió, qualsevol dubte que tingueu podeu contactar amb el vostre delegat/da.

 

CD MÓRA D’EBRE

 

  • Imputació d’hores del curs de formació realitzat el 20 de setembre de 2017: Administració ens comunica que estarà introduït en data 31/10/2018, per lo tant en data 1 de novembre ja tindria que estar solucionat.

 

  • Sector de trànsit de Móra d’Ebre: Novament, denunciem en la precarietat laboral i la deixadesa del sector, ja que es continua enviant dia si i dia també els companys del sector a cobrir Tortosa, deixant la comarca de la Ribera i Terra Alta sense efectius de trànsit. Un cop més, ens diuen que és un tema de Prefectura i que des de la Regió intentaran buscar alguna solució, però no depèn d’ells.

 

  • Desplaçaments “unipersonals o patrullatges unipersonals”: Tornem a demanar que sota cap concepte es realitzin desplaçaments de manera unipersonals o patrullatges unipersonals. Recordem que estem en alerta terrorista 4 sobre 5. El cap de la Regió ens comunica que no hi ha cap agent a qui li sigui obligat desplaçar-se de manera unipersonal o patrullatge unipersonal, a no ser que sigui el propi agent que desitgi realitzar-ho.

 

Des d’USPAC avisem, al cap de la Regió, que si succeeix algun incident, accident o lamentació per un desplaçament o patrullatge unipersonal, ho traslladarem als serveis jurídics i denunciarem al Comandament que hagi donat la ordre.

 

  • Mesures de seguretat: Es trasllada un seguit de millores amb la seguretat a la comissaria (materials) i, també, poder garantir la seguretat als companys/es que hi ha amb segona activitat a la comissaria/peixera (sobretot en torn de nits). Per a saber més informació d’aquest punt, pregunteu al vostre delegat i us ho explicarà.

 

  • Plaga de mosquits tigre a la comissaria: Molts cops els companys/es (sobretot al torn de nits) tenen que tancar el llum per tal de minorar les picades d’aquests mosquits, sobretot a la peixera i al despatx de cap de torn. Des del servei d’Administració ens comuniquen que són conscients d’aquest problema i estan estudiant poder instal·lar algun aparell repressiu per a aquests insectes, ja que veuen que amb les fumigacions no n’hi hi ha prou.

 

  • Disposar de clau interior per tancar la porta de la peixera: Ens diuen que la clau està a porta i que la deixaran posada al pany, pels companys que desitgin tancar-se a la peixera mentre hi realitzen el seu torn de treball.

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: