REUNIÓ USPAC – DTPS ( I )

Esteu aquí

REUNIÓ USPAC – DTPS ( I )

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

REUNIÓ USPAC – DTPS ( I )

 

El passat dimarts dia 6 de març, i sota petició d’USPAC, ens vam reunir al Complex Central Egara amb els Caps de la Divisió Tècnica de la Planificació de la Seguretat (DTPS), per exposar unes quantes de les reivindicacions que tenim per millorar la Seguretat dels que treballem a peu de carrer. Voldríem agrair al company que ens va acompanyar, per la seva dedicació i expertesa. I que la volgués compartir amb nosaltres.

 

Les propostes presentades per USPAC van ser:

 

  • Rodes de contacte per TOTS els vehicles de les comarques més fredes del territori, i dels efectius Regionals que actuïn en aquelles comarques també (per exemple: Trànsit, ARRO,...)

 

  • Vehicles Tot Terreny adequats a les zones amb la orografia més escarpada i dificultosa.

 

  • Botes operatives d’hivern amb un sistema GORE-Tex o algun de la mateixa qualitat que ens permeti treballar en dies adversos amb total comoditat i que no tinguem els peus molls des del moment de sortir del vehicle.

 

  • Donar de dotació personal un lot amb la seva “torxa”. Actualment al mercat hi ha lots molt bons i amb unes dimensions molt més reduïdes dels que disposem actualment.

 

Els Caps de la DTPS, van estar agraïts de la petició de reunió, ja que fins a la data cap sindicat havia demanat reunir-se amb ells per a tractar temes de vital importància en la seguretat.

Tractem cada punt i ens informen que hi ha alguns dels punts que estan més treballats que altres, però per les dues parts sortim satisfets de la reunió.

 

Des d’USPAC ja estem treballant en preparar punts per a properes reunions.

Ara, esperem que siguin efectives! Per ganes i insistència no quedarà.

 

AMB LA SEGURETAT NO S’HI JUGA!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: