Santa Coloma de Farners: Material decomissat i climatització

Esteu aquí

71/2015                                                                            

Sr. Albert Batlle i Bastardas                                                                      

Director General de la Policia

 

Assumpte: Desordre en el material decomissat i menystenir a la salut laboral dels companys per part de Caps i Administració de l'A.B.P. Santa Coloma de Farners.

 

El material decomissat a l’ABP Santa Coloma de Farners es troba al pàrquing exterior de la comissaria (vehicles, coure, estris pel cultiu de marihuana)..., tot deixat de qualsevol manera.

Després de nombroses queixes de mossos i ciutadans que anaven a comissaria, s'ha col·locat un armari a l'exterior de les dependències

 

L'aire condicionat de la comissaria es va espatllar al maig-juny d'aquest any.

La Direcció General al·lega que per arreglar-ho "teòricament" no hi ha diners, però per sorpresa instal·len aparells de refrigeració portàtils, amb el cost econòmic que això comporta, ja que són de lloguer.

 

Ens diuen que al setembre faran reformes a dependències, però els mossos i els ciutadans han hagut de suportar 35° als despatxos d’OAC i porta, a excepció dels comanaments i dels administratius de la comissaria, ja que tots tenen aire condicionat de lloguer connectat.

 

SOL·LICITEM:

 

 

1.       Que es trobi una solució a l'emmagatzematge de material decomissat per a evitar donar la imatge d'una Policia pròpia del tercer món.

2.       Que si s'ha trobat solució a l'emmagatzematge de la marihuana, perquè aquesta mesura no s'aplica també a altres comissaria de la Regió Policial de Girona com a Figueres, Roses i ..., o a altres comissaries del Cos com la de Mollerussa, Olot i altres.

3.       El fet de sotmetre a agents i ciutadans a altes temperatures per manca de manteniment és, a més d'una manca de respecte a professionals i ciutadans, una falta de previsió i de menystenir la normativa sobre salut laboral. El fet s'agreuja quan es dispensa de passar calor a comanaments i administratius, que com a treballadors de la GENCAT no tenen ni més ni menys drets que qualsevol altre treballador de les dependències de l’ABP Santa Coloma de Farners.

4.       Que sigui reparat l’aire condicionat, general, de manera immediata.

5.       El servei al ciutadà hauria de ser un valor a observar en el CME i sotmetre als ciutadans que  utilitzen la comissaria a les altes temperatures patides, va en la direcció contrària als principis rectors del CME.

 

Restem a la seva disposició per a qualsevol dubte i/o aclariment.

 

Catalunya, 4 de setembre de 2015.

COMUNICAT PDF

 

Categories: