SEIME (SAP-UGT) S’OPOSEN A L’APROVACIÓ D’UN PLA DE CARRERA PROFESSIONAL

Esteu aquí

SEIME (SAP-UGT) S’OPOSEN A L’APROVACIÓ D’UN PLA DE CARRERA PROFESSIONAL

NOTICIA (PDF)

 

SERGENTS I SOTS INSPECTORS, DEL SEIME, S’OPOSEN A L’APROVACIÓ D’UN PLA DE CARRERA PROFESSIONAL

 

El sindicat representatiu de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME (SAP-UGT), ha comparegut de la mà de la DGP al procediment judicial instat per USPAC en defensa d’un Pla de Carrera Professional pels efectius d’USC.

 

Els representants dels sergents i sotsinspectors del CME, s’oposen a negociar un Pla de Carrera Professional per USC, alineant-se, de forma incomprensible, amb l’administració, amb la Subdirectora de Recursos Humans Sra. Maite Català i amb el Departament d’Interior, qui va vetar la negociació.

 

Aquesta actitud del SAP-UGT i acòlits és contínua amb totes les reclamacions judicials de millores laborals que interposa el sindicat USPAC.

 

Al passat Consell de la Policia, va tenir lloc el 16 de juliol de 2018, el SEIME amb la resta de ramificacions del SAP-UGT, també es va oposar a l’aprovació d’una comissió per l’estudi del Pla de Carrera, fet que va impedir la seva votació, en paraules del Conseller Sr. Buch. Què es torna a cuinar, al darrera, en contra dels interessos del col·lectiu? Quin serà el nou pacte? Quines seran les concessions i retallades pactades pel SAP-UGT que tornarem a patir? Quines contrapartides tindrà aquest sindicat, a mesos de les noves eleccions sindicals?; Aviat tindrem respostes,...

 

Una vegada més, i són moltes, el SAP-UGT i resta de l’entramat FEPOL, posen tots els seus recursos per a defensar l’administració, en contra dels agents del CME.

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: