SEMPRE LA MATEIXA HISTÒRIA

Esteu aquí

 

COMUNICAT PDF 

SEMPRE LA MATEIXA HISTÒRIA

 

Avui dia 26 d’abril estàvem convocats tots els sindicats representatius del CME a la seu del SPC. QUAN DIEM TOTS, VOLEM DIR TOTS.

 

Tant és qui hagués pres la iniciativa de fer aquesta reunió/trobada, haguessin sigut uns o altres. L’objectiu és fer un front comú contra la manca de negociació de l’Administració i a favor dels Drets laborals dels companys/es, als quals representem i ens devem; així com l’equiparació amb altres cossos de seguretat.

 

Fa massa anys que els mossos d’esquadra veiem un retrocés en els nostres drets sociolaborals i econòmics. Fa massa anys que els mossos estem realitzant un sobreesforç personal sense cap compensació, si no que, ben al contrari, s’han flexibilitzat les nostres condicions horàries. JA N’HI HA PROU! 

 

La sorpresa dels assistents ha sigut que a mesura que hem anat arribant al lloc de la convocatòria, se’ns ha anat informant que el SAP, SEIME i SME han declinat aquesta convocatòria a última hora, quan a principis de setmana, i mitjançant trucades telefòniques, alguns havien confirmat l’assistència.

 

SEMPRE són els mateixos els que es despengen de fer un front comú de cara a qui ens retalla els drets laborals i socials.

 

Aquest és el “RESPECTE” que tenen ells pels seus afiliats que han patit les retallades com a qualsevol altre mosso?

 

COMPANYS, ens hauríem de començar a fer algunes preguntes:

 

  • SAP-UGT a favor de qui està? “treballem x a tu” o per a l’administració !!!

 

  • Realment volen la recuperació dels Drets que ens han retallat i millorar la situació d’horaris i laboral dels companys/es? o mentre ells vagin acordant quatre “des”millores, obtenint algun rèdit a canvi, ja n’hi ha prou?

 

  • Les paraules del Secretari General del SAP al passat Consell de la Policia era fum i va comprar l’etiqueta de venedor de fum quan deia que les coses s’havien de treballar abans? Ara teníem la oportunitat de fer un bon treball entre tots els sindicats! Doncs ara era l’hora i NO US HI HEM TROBAT!

 

 

NOSALTRES SOM INCONFORMISTES, LLIUTAREM I TREBALLAREM CONJUNTAMENT PER A RECUPERAR TOT EL QUÈ ENS HAN PRES !!!

Categories: 
Newsletter category: