SOL•LICITEM COMISSIÓ AMB TOTS ELS PARTITS POLÍTICS I EL DEPARTAMENT D’INTERIOR

Esteu aquí

COMUNICAT (PDF)

 

SOL·LICITEM COMISSIÓ AMB TOTS ELS PARTITS POLÍTICS I EL DEPARTAMENT D’INTERIOR

 

 

Ahir, 11 d’abril de 2019, el sindicat USPAC va fer una petició formal per a reunir en el Parlament de Catalunya a tots els partits polítics presents a la Comissió d’Interior, tots els sindicats representatius i la cúpula de la Conselleria Interior. O sigui, El Conseller, el Secretari General, al Director General de la Policia i a la subdirectora General de Recursos Humans.

 

A la petició s’expressava el malestar general que hi ha dins del Cos, el sentiment generalitzat que estem deixats de la mà de Déu i que no passa més perquè sembla que tinguem una flor al lloc on acaba l’esquena. Ja que la manca d’efectius i la sobresaturació de feina a les patrulles és inaguantable per a qualsevol ésser humà.

 

Per això, creiem que s’ha de fer un pas endavant i amb valentia ens hem de seure tots els agents, tant polítics com socials, al voltant d’una taula i encarar tots els problemes i dir les coses pel seu nom. Només així aconseguirem posar altre cop, posar un rumb correcte pel bon funcionament del Cos de Mossos d’Esquadra i, aixecarem els ànims d’uns agents que hores d’ara està per sota terra.

 

Demanem valentia a tothom, demanem que es posi la institució per davant d’interessos tant partidistes com sindicals i que remem tots cap a una mateixa direcció. Només així, aconseguirem les millores i fites que, fa tant temps, estem lluitant.

 

 

Senyors Polítics, gent de la Conselleria d’Interior, sindicats tots, ens posem la “granota” de treball i encarem la problemàtica del Cos amb valentia i redrecem el rumb cap a una altre banda, que fe de Déu, que no és cap a on va ara?

 

 

LA NOSTRA FILOSOFIA ÉS: TREBALL, TREBALL, TREBALL. Ens hi acompanyeu?

Categories: 
Newsletter category: