SUBCOMISSIÓ D’INFRAESTRUCTURES DEL CME (I)

Esteu aquí

SUBCOMISSIÓ D’INFRAESTRUCTURES DEL CME (I)

COMUNICAT (PDF)

 

SUBCOMISSIÓ D’INFRAESTRUCTURES DEL CME (I)

 

USPAC va denunciar la manca de previsió que s’havia tingut en quant a les dependències policials. Els nombrosos casos de problemes amb la climatització han vingut per no preveure la finalització de la vida útil de les màquines refrigeradores.

USPAC va presentar, l’any passat, diverses denúncies a inspecció de treball per les elevades temperatures als vestidors: comissaries de la RPMS, RPMB,... vam enregistrar temperatures superiors als 29ºC, arribant en algun d’ells a 34ºC. L’administració havia fet cas omís a les diverses denúncies presentades al comitè de seguretat, qui continuava a dient-nos que els vestidors no eren un lloc de treball i per aquest motiu no ho volien solucionar. Doncs, Inspecció de Treball va donar la raó a USPAC. Com a conseqüència, s’estan mesurant les temperatures i d’aquesta manera serà la inspecció de treball la que obligarà a la administració a posar solució.

En quant a altres renovacions d’equips de climatització, estan licitades:

 

- Cervera, Mollet del Vallès i Blanes està previst que al mes de juliol s’instal·lin.

- La Bisbal, Sant Feliu de Guíxols, Roses i Arenys de Mar, no arribaran aquest estiu.

- Berga i Ciutat Vella s’instal·laran al juliol.

- Granollers es troba en fase de licitació, no arribarà per a aquest estiu.

 

Altres temes que es van tractar van ser:

-Escales ACD Pineda de Mar es podran canviar a l’octubre 2019, si tot va bé.

-Trasllat Grup Informació de l’ISPC.- Finalment es traslladaran a les dependències de Montcada i Rexach. Ens diuen que ho van parlar amb ells i hi estan d’acord.

-Adjudicada la Renovació de les càmeres de seguretat de les comissaries Les Corts, Horta Guinardó, ABP Sabadell, Sant Adrià, Reus i Lloret de Mar i en una segona fase, totes les de la RPG, RPC, RPPO i RPP. La resta regions més endavant. La Il·luminació perímetre dependències policials acompanyarà al canvi de les càmeres de seguretat.

-Adjudicades obres a l’edifici A d’Egara a l’arxiu, façana i altres de distribució de climatització i accessos.

-Instal·lacions fotovoltaiques. Pel canvi de legislació s’utilitzaran per autoconsum a les comissaries on hi tenen; RPCT, RPTE i RPMS.

 

Es va denunciar la baixa qualitat de les noves cadires, esperem ho tinguin en compte.

També es va reclamar la manca d’espai als vestidors de la Ciutat de la Justícia per a tots els treballadors destinats en aquest edifici. Amb el trasllat de nous efectius de trasllats, no hi ha espai per a tots i es pretén que alguns treballadors tinguin la seva taquilla a Sants, incomplint la normativa de seguretat i riscos laborals.

Es va parlar de la nova Comissaria de Sarrià-Sant Gervasi, on vam denunciar que les taquilles tenen que ser amb prou espai i a norma per les necessitats dels Mossos.

 

Categories: 
Newsletter category: