TRASLLADEM LA PETICIÓ D'ANUL·LACIÓ DEL TOGA AL PARLAMENT

Esteu aquí

TRASLLADEM LA PETICIÓ D'ANUL·LACIÓ DEL TOGA AL PARLAMENT

COMUNICAT (PDF)

 

LA CARTA DEL SR. BARRIENTOS AL PARLAMENT

 

Des de l’organització sindical USPAC ens vam dirigir al President del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l’Excm. Sr. Jesús Maria Barrientos Pacho, per explicar-li el greuge que suposa als membres del CME el dispositiu TOGA.

També vam recordar-li el pèssim servei que podem donar degut a aquest als ciutadans que, al cap i a la fi com a servei públic que som, ens devem.

Vam detallar exemples reals d’incidents que s’han anat produint en el dia a dia arreu del territori. No els vam poder posar tots ja que seria un llistat inacabable.

 

Des d’ USPAC, esperem que en la major brevetat aquest problema es resolgui i puguem recuperar els gairebé 300 agents que es perden pel patrullatge diari degut a aquest dispositiu. La vigilància de parets és un greu error que ens pot costar molt car a tots nosaltres i, sobretot, als ciutadans.

No conformant-nos amb aquesta mesura, també hem fet extensible aquesta carta als grups i subgrups Parlamentaris de l’hemicicle català perquè coneguin de primera mà la nostra petició i la problemàtica que suposa pel Cos de Mossos d’Esquadra està “hipotecats” per aquest dispositiu.

Quan es reprengui el curs polític demanarem reunir-nos amb tots i cadascun d’ells perquè sàpiguen de primera mà la voluntat d’aquesta carta i la problemàtica que suposa perdre cada dia al voltant de 300 agents per “vigilar parets”.

USPAC vetlla, ha vetllat i vetllarà pel bon funcionament del servei públic que som i per a que els membres del CME puguem treballar amb la màxima seguretat possible al carrer.

Creiem que els nostres responsables polítics també ho haurien de fer, donar un pas i intentar solucionar aquest greu problema de seguretat pública que actualment tenim arreu del territori català, sense excepció.

Per aquest motiu, és necessari treure aquest dispositiu del nostre servei diari.

 

USPAC, VETLLEM PER LA SEGURETAT PÚBLICA

 

 

          Barcelona, 8 agost de 2019

Categories: 
Newsletter category: