USPAC DENUNCIA DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL LES MALES  CONDICIONS LABORALS A LA COMISSARIA DE MOLLET DEL VALLÈS

Esteu aquí

USPAC DENUNCIA DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL LES MALES  CONDICIONS LABORALS A LA COMISSARIA DE MOLLET DEL VALLÈS

COMUNICAT (PDF)

15/2020

USPAC DENUNCIA DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL LES MALES 

CONDICIONS LABORALS A LA COMISSARIA DE MOLLET DEL VALLÈS

 

Fa uns dies, el pas del temporal Gloria va deixar veure les greus mancances en material i vehicles, però també les grans deficiències que tenim a les comissaries d´arreu del territori, especialment és el cas de Mollet del Vallès.
USPAC, va realitzar visita a les instal·lacions per comprovar les queixes que ens fèieu 
arribar i vam poder veure “in situ” en quines condicions han de treballar els 
companys. 
Només cal observar les imatges, de ben segur que cap despatx de Subdirecció ni de la DGP es troba en aquestes condicions:

    
- Sostres per on cau l´aigua (com és el cas del menjador de la comissaria), amb tal quantitat que han caigut diverses plaques del sostre.
- Es filtra aigua per les finestres del menjador i per alguna dels vestidors, que tampoc  tanca bé, per això els companys van haver de posar cartons per tal de no relliscar.
- Els banys dels vestidors estaven plens d’aigua i van haver de posar també més cartons al terra, per tal de poder fer-los servir, i no patir cap accident.
- Els companys d’OAC estaven treballant a una temperatura d’uns 15 graus aproximadament, incomplint novament la normativa, fet d´altra banda, que no és nou i al que malauradament estem acostumats.

Cansats de queixar-nos a una Administració absent i que no vol sentir parlar de   condicions laborals pels moss@s ni de donar cap solució, un cop més, ens hem vist obligats a denunciar a Inspecció de Treball.

Barcelona, 2 de febrer de 2020

Categories: 
Newsletter category: