USPAC NO SIGNARÀ CAP RETALLADA DE DRETS. DEMANEM UN Q5 AMB PLANIFICACIÓ ANUAL FIXA PER A TRÀNSIT

Esteu aquí

 

COMUNICAT (PDF)

USPAC NO SIGNARÀ CAP RETALLADA DE DRETS

USPAC DEMANA UN Q5 AMB PLANIFICACIÓ ANUAL FIXA PER A TRÀNSIT

 

USPAC va registrar un escrit el passat 4 de maig de 2018 on sol·licitava el Q5 per a trànsit:    

 

  1. Q5 en règim horari de “TORNS”

 

  1. Planificació anual definitiva a 1 de febrer de l’any policial, no orientativa ni deixar-se a elecció dels caps fins el 20 de cada mes.

 

  1. En el cas de canvis per necessitats del servei, l’aplicació de coeficient des del primer canvi respecte a la planificació anual, tant si és un dia o bé un canvi d’escamot.

 

Sis mesos després, la DGP no ha tingut la dignitat de respondre.

 

El mes de setembre de 2018 vam iniciar una demanda judicial al Jutjat Contenciós de Barcelona per a defensar el Q5 a TORNS per a trànsit: una planificació anual fixa i l’aplicació de coeficients en qualsevol canvi d’horari que es pugui donar durant l’any, inclús en cas de canvis d’escamot.

 

L’any 2003 ja es va signar pel SAP-UGT una retallada en drets per a trànsit amb el Q10. Ara es torna a signar una nova retallada amb el Q5T respecte a l’establert al Decret d’horaris; continuan amb “horari Especial” (E), que permet a l’administració i als Caps canviar la planificació mensual com els hi convingui. I “alguns” dels signants vendran això com a un èxit...

 

USPAC continuarà amb la seva lluita per unes condicions laborals dignes pel cos de Mossos d’Esquadra, i entre aquestes està aturar el maltractament sistemàtic per part de la DGP als seus agents. Nosaltres també tenim dret a una seguretat en el treball, a poder gaudir d’una conciliació familiar i laboral digna. Per al Departament igual no és important, perquè des de la seva talaia i un sou de més de 100.000 € a l’any, tant els hi fa si fins al dia 20 de cada mes no podem saber l’horari que tindrem el mes següent.

 

Els mossos som els funcionaris amb les pitjors condicions laborals. Els drets no es pacten, simplement es reconeixen.

 

NO SOM LES VOSTRES TITELLES !!!

Categories: 
Newsletter category: