VOLEM DIÀLEG I RESPECTE PELS MOSSOS

Esteu aquí

VOLEM DIÀLEG I RESPECTE PELS MOSSOS

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

VOLEM DIÀLEG I RESPECTE PELS MOSSOS

 

 

Des d’USPAC, volem tornar a convocar al col·lectiu a la concentració que hem organitzat el dimarts dia 30 a les 15:15 hores, davant la comissaria de Mossos d’Esquadra de Lleida.

 

Han passat uns dies de la passada concentració i el Sr. Dalmau (Sots Cap RPP) ni s’ha dignat a contestar les nostres peticions o a tenir una mínima predisposició de contactar amb nosaltres per a reunir-nos. Segueix demostrant la poca empatia que té, l’autoritarisme i l’afany de manar. Sembla estrany que estant més de vuit anys alliberat per un sindicat (SICME), no vetlli pels drets del col·lectiu i els escolti.

 

Companys/es, demanem que porteu tots els pulmons ben plens d’aire i vingueu amb ganes de fer soroll. USPAC s’encarregarà de proporcionar-vos el material oportú a cadascú de vosaltres. Entre d’altres, donarem xiulets i similars a TOTS els assistents.

 

Li estem demanant una rectificació i que deixi d’imposar un horari que no té ni cap ni peus!!! Li donem la oportunitat d’assistir, demà, a la concentració i escoltar de primera mà com pensen els mossos que vostè “comanda”. Intendent, no ha volgut escoltar el col·lectiu i ha tirat pel dret, quan lo més fàcil hauria estat fer una consulta/enquesta als efectius que fan aquests torns de treball.

 

El resultat de la votació dels assistents a la primera concentració ha estat que el 97% està en contra de la imposició del canvi d’horari. Apunti el resultat Intendent.

 

Esperem, Sr. Dalmau, que rectifiqui i recondueixi la seva actitud de “dictador”, en cas contrari demanarem la dimissió del seu càrrec i el cessament immediat de les seves funcions. Si no sap treballar de policia i de gestor, plegui.

 

 

INTENDENT DALMAU, SI VOSTÈ NO TÉ VIDA,... NOSALTRES SI EN TENIM !!!

VOSTÈ HA APLICAT EL 155, DIRECTAMENT, ALS MOSSOS DE LA RPP AMB LA IMPOSICIÓ D’UN NOU HORARI, SENSE PRÈVIA CONSULTA I SENSE ESCOLTAR L’OPINIÓ DELS MOSSOS DE LA REGIÓ.

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: