VOLEM ROBA D’HIVERN PER A LES ZONES GÈLIDES

Esteu aquí

VOLEM ROBA D’HIVERN PER A LES ZONES GÈLIDES

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

VOLEM ROBA D’HIVERN PER A LES ZONES GÈLIDES

 

Un any més, USPAC, torna a denunciar la manca de roba d’hivern per les comarques del Priorat, Conca de Barberà, Terra Alta, la Ribera d’Ebre i moltes altres comarques que no disposen de la roba adequada per a fer front a les temperatures gèlides.

Segons la DGP, els mossos que treballem en aquestes comarques no tenim dret a tenir roba tèrmica, com tenen altres companys/es del territori, ja que l’administració diu que aquestes comarques no són zones gèlides. Doncs, quin millor exemple que les fotografies.

Tornem a demanar als, responsables de l’Administració, que prenen aquestes decisions (els quals estan asseguts en despatxos, on a l’hivern estan calents i a l’estiu fresquets), que vinguin un torn de treball, sobretot de nits, a patrullar amb nosaltres.
Si volen, els nostres delegats/des els podran acompanyar. Això si, de roba d’abric porteu només uns pantalons de pinces, una camisa, un folre polar i una gorra de plat, a veure si quan acaben el servei encara consideren que amb les temperatures sota zero, glaçades, boires, humitats, nevades,... ho consideren zones no gèlides.

Estem farts que cada any l’Administració ens vengui fum, i des dels serveis administratius regionals sempre ens diuen a les reunions i als correus electrònics el mateix, ens fan passar amb raó amb mils històries... “què no són zones gèlides, què amb la nova uniformitat per capes això ja no passarà”,... PROU !!!

Aquest hivern què fem? continuem esperant la nova uniformitat,...? que no saben quan arribarà. Si per culpa de les inclemències meteorològiques, els companys/es agafen refredats i infeccions, l’Administració ho considerarà malaltia laboral?  

Des d’USPAC demanem a tots els companys/es que treballen en comarques gèlides i no tenen roba d’hivern, que si passen fred, com a conseqüència de la pèssima uniformitat que tenim de dotació, deixem aquesta queixa per escrit. Utilitzem la via reglamentària i redacteu una nota informativa indicant les baixes temperatures que teniu a la vostra zona i reclameu que us lliurin roba d’hivern.

Un cop tingueu redactada la nota informativa, ens ho dieu mitjançant els delegats/da de zona. Com més incidències per escrit, millor. Així podrem iniciar, si s’escau, accions judicials contra l’Administració i/o organismes competents.
 
PROU DE JUGAR AMB LA NOSTRA SALUT!!!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: