VOLEM UNA FORMACIÓ DIGNA I DE QUALITAT!!!

Esteu aquí

VOLEM UNA FORMACIÓ DIGNA I DE QUALITAT!!!

COMUNICAT USPAC (PDF)

VOLEM UNA FORMACIÓ DIGNA I DE QUALITAT!!!

 

Des de la USPAC, un cop més, demanem a l’Administració que ens doti de formació digna, adequada, de qualitat i descentralitzada.

Sempre hem estat garants de promoure la formació que ens implanta l’Administració, però ara mateix, aquesta es fa amb desmotivació per part dels companys/es que la tenen que realitzar. El motiu és ben senzill, la majoria de la formació obligatòria, que ens dóna l’Administració, es realitza durant els dies on els agents que treballen a torns tenen festa. A més a més, és fóra de la seva ciutat d’on resideixen i, fins i tot, fóra de la seva comissaria. És a dir, més malament IMPOSSIBLE !!!

Per si això no fos suficient, us expliquem una altra enganyifa de la DGP: la formació resta de les hores de treball anuals (1680h). La normativa en aquest aspecte és clara, la jornada mínima planificada ha de ser de 6h. Per contra, en formació l’administració s’ha “inventat” una regulació en el propi benefici, la qual vulnera clarament la normativa de jornada i horaris del CME (decret 146/1996),... i per tant ens planifiquen a fer la formació (2, 3 o 4 hores) qualsevol dia lliure de servei, fent desplaçar els agents de manera innecessària. És per capritx i una mala praxi de la DGP.

A tot l’explicat anteriorment li podem sumar la poca constància i periodicitat que té tota la formació que realitzem, per això sol•licitem:

-    Formació digna: hem demanat moltes vegades a les reunions regionals i en altres, que volem fer la formació juntament amb el romanent, d’aquesta manera el dia que anem a treballar fem una jornada, mínima, de 8 o 8,5 hores de treball.

-    Un altre aspecte que hem demanat és traure una graella amb els dies de formació de l’any i que els companys/es es puguin apuntar de forma voluntària.

-    Formació adequada: que es faci formació útil i policial. Un exemple el tenim en manca de formació en conducció policial, a dia d’avui es realitza un curs de conducció eficient. Vostès creuen que aquest curs està pensat per a policies? Si us plau, pensin que som policies, no taxistes ni conductors professionals del transport.

-    Formació de qualitat: que es faci amb grups reduïts i portat a terme per personal professional, si cal extern de l’Administració, on es garanteixi la màxima participació de cada agent i per suposat amb indrets òptims. No amb pavellons esportius sense climatització com s’està fent ara.

-    Formació descentralitzada: Garantir la formació amb hores laborals, de no ser així, descentralitzar la formació a les localitat de residència dels agents. Ja tenim suficients cotxes pasteres per a anar a treballar de forma diària, cal incrementar també el risc de tenir un possible accident de cotxe els dies de descans?

 VOLEM UNA FORMACIÓ AMB PROFESSIONALITAT I AMB RESPECTE!!!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: